dissabte, 10 de març del 2012

Esdevenim grup de treball !

Els que hem estat al davant de la idea de coordinar les AMPAs de Sant Joan Despí seguim convençuts de la necessitat d'agrupar-nos per compartir projectes de futur i projectes de defensa. Ara bé, conscients del volum de feina que cadascún de nosaltres portem, hem decidit flexibilitzar el concepte de la nostra idea de coordinació: esdevenim un grup de treball flexible de pares i mares de les AMPAs que assisteixin a cada reunió i d'aquelles que assumeixin les decisions preses enviant per correu electrònic la seva conformitat. Només així tornarem a ser operatius.
No volem, doncs, representar totes les Associacions de Mares i Pares del municipi. Només volem treballar junts en nom dels que participin en el grup de treball i, si és possible, per a l'interés de tothom.

Així, doncs, aquesta web esdevindrà el nostre mitjà de comunicació, d'ara en endavant. Confirmeu, si us plau, en comentaris o per correu electrònic si recolceu les iniciatives que el grup de treball en cada cas anunciï. Si un AMPA no respon o comenta res, entendrem que no vol secundar el darrer pla d'acció anunciat. Qualsevol de les associacions pot afegir-se al pla d'acció que li convingui o l'interessi, en qualsevol moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada