dijous, 22 de novembre de 2012

A Sant Joan Despí, patim per l'institut !

Algunes famílies i un bon nombre de professors i professores de diversos centres es van concentrar ahir davant de les portes de TV3, per recordar que el conflicte educatiu segueix vigent: la pública pateix retallades i modificacions normatives que minven la qualitat de l'ensenyament que aquesta escola transmet. Us agraïm a tots l'esforç i la protesta que vam expressar ahir: era important fer-nos sentir en aquest nou curs, perquè el moviment social de protesta ha de continuar. Les retallades poden ser encara moltes i més dures.Volem expressar, però, algunes reflexions preocupants:
  1. PENSEU TOTS, TOTA LA COMUNITAT EDUCATIVA, QUE SI NO EXPRESSEM ARA EL NOSTRE DESACORD ENVERS AQUESTA SITUACIÓ, DESPŔES NO PODREM MOLESTAR-NOS PER ALLÒ QUE NO ENS AGRADI DE LES ESCOLES DE SANT JOAN: HAUREM DE CALLAR... I probablement el més dur està per arribar !
  2. PREOCUPEU-VOS MOLT D'ON ESTUDIARAN L'ESO ELS NOSTRES FILLS I FILLES ! NO TENIM CAP PROJECTE D'INSTITUT. ON ANIRAN ELS BARRACONS ? PER QUÈ HAN D'APRENDRE EN CONDICIONS NEGATIVES D'ESPAI I AMB MANCA DE DOCENTS? Com es podran preparar així per al futur que els espera?
Creiem, doncs, que la comunitat no està responent amb la contundència que caldria: ELS DANYS QUE ESTAN PATINT ELS ALUMNES NO ES VEUEN, NO ES NOTEN FINS MÉS TARD.  Penseu-hi !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada