diumenge, 3 de juny del 2012

Aquí estem i no pararem !




Molta gent, moltes persones vam coincidir en la manifestacio del passat dimecres aquí, a Sant Joan Despí: el malestar per la violació del dret a una educació pública en condicions es va fer palès en tots els que s'hi van concentrar a l'Àrea. Volem agrair-los la seva presència. Però segur que el descontentament s'estèn fins a molts que no hi van assistir: a aquests, si van dubtar-hi, volem tranmetre'ls la nostra atenció, la nostra espera perquè, en la propera convocatòria, se sumin a les reunions i a les concentracions. Creiem, a més, que és necessària la opinió del professorat i de l'alumnat en el procès de reflexió i organització de la informació i de les accions a empendre: confiem, doncs, en la vostra participació en l'Assemblea de la Comunitat Educativa de Sant Joan.

Recordeu que aquesta situació de retallades i de gestió del dèficit públic dibuixa un nou marc social, que representa una pèrdua de drets i que no tindrà marxa enrere: serveis públics bàsics de caire assistèncial convivint amb serveis privats bàsics de qualitat. Si volem defensar una educació pública de qualitat, cal, doncs, reunir forces poc a poc per poder-nos resistir a aquest canvi.

Ara cal que concretem en què consistirà la col·laboració de cadascú. Hi feina per fer: reunions de coordinació locals i catalanes, assumptes de logística, correu electrònic, pàgina web, Facebook, Twitter, etc. És per això que us animem a deixar les vostres dades en aquest qüestionari, oferint-vos a alguna tasca concreta:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada